Servizio recupero dati da RAID
                    
Privacybeleid - Het beschermen van uw factuurgegevens

Het beschermen van uw persoonlijke gegevens is voor ons van groot belang. Als u onze producten aanschaft met een creditcard, worden de factuurgegevens gecodeerd en veilig doorgestuurd naar een zeer betrouwbaar, online creditcardverwerkingsbureau. Dergelijke informatie wordt op geen enkele computer van ons bewaard. Het bureau waar wij mee werken is Card Service International, een toonaangevend bureau in creditcardverwerking voor internettransacties.

Het beschermen van uw persoonlijke gegevens

Als u een aanschaf doet via onze website, wordt u gevraagd uw naam, e-mailadres en telefoonnummer op te geven. Dergelijke informatie wordt veilig op onze server opgeslagen en is alleen toegankelijk voor daartoe bevoegde werknemers. De server wordt beschermd door een “firewall” zodat eventuele indringers niet bij de gegevens kunnen. De server is ingesteld en geconfigureerd volgens de veiligheidsrichtlijnen zoals die door de computerindustrie worden aanbevolen.

Het gebruik van uw persoonlijke gegevens

Uw factuurgegevens worden niet op onze server bewaard. Uw persoonlijke gegevens worden puur en alleen gebruikt om technische ondersteuning of verkoopondersteuning te bieden, en om u op de hoogte te houden van beschikbare fixes, nieuwe releases of onze aanvullende producten. We delen uw persoonlijke gegevens niet met andere bedrijven zonder uw expliciete toestemming.

Problemen

Stuur al uw klachten over de naleving van dit beleid naar help@quetek.com. We zullen alle problemen met de grootste urgentie behandelen.