Servizio recupero dati da RAID
                    
Gegevensherstelsoftware - beoordelingen van gebruikers
 
 • Door het prestigieuze Maximum PC- magazine verkozen tot een onmisbaar Pc-herstelprogramma.

 • "Dank voor jullie service en dienstverlening."
  Daan Ram - Den Haag, Nederlands

  Dank voor jullie service en dienstverlening. Het is niet alleen een product kopen maar ook uitgebreide service, adviezen en uiteindelijk het gezamenlijk realiseren van het herstel.

  Na een aantal malen mailcontact, uploaden bestandjes en uiteindelijk het door jullie overnemen van mijn laptop is het gelukt alle bestanden weer terug te zetten. Hiermee is een fotocollectie en filmpjes vanaf 2004 tot heden weer hersteld en teruggevonden.

 • "Een programma dat zeker aan te raden is voor datarecovery, zeker als het over RAID reconstructie gaat..."
  Maes Hans - O-Vlaanderen, België

  Beste,

  Ik heb al een hele tijd een RAID5 in mijn computer steken, 3 * 500 GB waarvan dus bijna 1TB beschikbaar voor data.

  Deze is opgebouwd met Windows XP Pro, dus een software RAID.

  Ik had al verschillende keren in het verleden een herinstallatie gedaan van Windows en ben mijn data nog nooit verloren, dus ik dacht dat dit ook nooit zou gebeuren.

  Bij een eerste herinstallatie had ik nog een back-up genomen, maar nadien niet meer.

  Ik heb nu een nieuwe computer gekocht en wou de SSD die ik gebruikte in de bestaande overzetten op de nieuwe. Dus eerst een kopie van Windows naar een andere disk gezet en deze dan gebruikt om verder te werken op de oude computer.

  De SSD daarna geformatteerd en in de nieuwe computer gestoken.

  Alles was goed verlopen dacht ik, tot ik naar de data op de RAID 5 ging kijken; 2 schijven vermist. Dus ook geen reconstructie mogelijk omdat er minstens 2 moeten zijn.

  Dan maar op zoek gegaan naar programma's om dit te reconstrueren maar zonder resultaat.

  Ook gebeld met Ontrack maar dit was onbetaalbaar: 450€ voor de analyse en dan nog minstens 2500€ tot 7500€ voor de data terug te halen.

  Na een week zoeken ben ik dan op de site van QueTek terecht gekomen en na het downloaden van de demo versie van File Scavenger zag ik voor het eerst alle mappen terug.

  Er moest eerst wel wat gezocht worden ivm met de volgorde van de schijven, maar na alle mogelijke instellingen te proberen kwam ik uiteindelijk tot de juiste gegevens.

  Omdat het over een RAID 5 gaat moest ik een licentie aanschaffen voor professioneel gebruik, maar deze prijs ligt nog een stuk onder die van Ontrack.

  Uiteindelijk heb ik bijna al mijn data terug, een videocollectie van bijna 500GB en nog een 100GB aan toch nog wat belangrijkere bestanden en foto's.

  Mijn conclusie: Een programma dat zeker aan te raden is voor datarecovery, zeker als het over RAID reconstructie gaat.

  Aan het QueTek team: bedankt voor dit uitstekende programma en vooral voor de eerlijke prijs die jullie voor dit pakket vragen.

  Mvg

 • "Top!"
  B. Knopper - Lelystad, Nederlands

  Enorm bedankt voor de snelle en correcte service. Het is allemaal gelukt, het programma loopt weer en ik heb direct uiterst waardevolle data kunnen terughalen. Top!

 • "Het werkt en het werkt snel ..."
  James M Conway, conservator - Timemark Photo Conservators

  Ik schrijf niet graag een aanbeveling: ik koop een product omdat ik er van uitga dat het werkt. Ik ben dus zo iemand die meestal alleen vervelend en grof commentaar schrijft als producten niet werken! Maar dit keer is het anders, en schrijf ik voor de eerste keer in mijn leven een aanbeveling!

  Nadat ik tientallen “aanbevolen” toepassingen had geprobeerd (die allemaal uren bleven draaien voordat ze uiteindelijk crashten zonder uitleg en zonder mogelijkheid om de al geïnvesteerde tijd goed te maken), probeerde ik uiteindelijk jullie product. Ik vond het via een zoekopdracht waarbij ik een groep bekeek met 'recente datums'. De proefversie werkte goed genoeg om het product te kopen en ik ben zo blij dat ik dat heb gedaan. Het werkt en het werkt snel, het gaf me de mogelijkheid om die specifieke bestanden te vinden die ik zocht en om resultaten tussen zoekopdrachten in ‘op te slaan’, zodat ik niet helemaal opnieuw hoefde te beginnen. Als ik jullie product eerder had ontdekt, had me dat een paar honderd dollar bespaard en had ik niet twee weken lang uren en uren gefrusteerd doorgebracht, wetende dat de gegevens er zijn maar dat ze niet te openen zijn!

  Trouwens, het station dat kapot ging was een oudere Kanguru External 60G met FAT32, 3 partities (2 onleesbaar) en ik heb meer dan 96% van de benodigde bestanden kunnen redden. Doe jezelf niet te kort met de mogelijkheden van FAT’s!

 • "... File Scavenger® is een solide product en wordt goed ondersteund!!!"
  Gary Mickelson - Park Rapids, MN

  Van nature ben ik cynisch. Nadat ik zowel door kleine als grote bedrijven was opgelicht, was mijn eerste gedachte “ja ja” bij het zien van de aanbieding op de website om File Scavenger gratis te downloaden om te zien wat er kon worden hersteld. Misschien vind ik een paar bestanden. Ik betaal. Vervolgens een bedrag als er ook feitelijk bestanden zouden worden hersteld. Ja, dat kwam me bekend voor.

  Maar omdat ik wanhopig was en JAREN aan waardevolle gegevens wilde herstellen zonder het station te hoeven opsturen naar een dure herstelservice, downloadde ik de software. Ik voerde de scan uit, en daar was het resultaat: 80 gigabytes aan vaste schijf met alles waarvan Windows XP me vertelde dat het er niet meer was. Ik betaalde. File Scavenger deed wat het moest doen en kon werkelijk elk bestand redden dat ik nodig had! 100%! Ik kreeg zo goed als direct hulp van de klantenservice. Kortom, File Scavenger is een solide product en wordt goed ondersteund!!!

  Ik had alle andere aanbevelingen gelezen en dacht dat die gewoon te mooi waren om waar te zijn. Ik geef het toe. Ik heb me vergist. Met dit programma kon ik jaren werk redden, waarvan ik, als het verloren was gegaan, nooit meer had kunnen herstellen.

  Nogmaals bedankt voor alles!

 • "Jullie product heeft mijn leven en mijn bedrijf gered..."
  David Law - Director-Redwood Entertainment Pty. Ltd.

  Hallo mensen,

  Jullie product heeft mijn leven en ons bedrijf gered...

  Op woensdagavond merkte ik dat mijn gegevensstation erg traag was (het bevatte bijna 5000 gecomprimeerde audiotracks die door ons muziekproductiebedrijf worden gebruikt).

  Ik probeerde en back-up te maken, maar na 10 minuten mislukte deze back-up en ik ontving een bericht van een hardwaredefect in een pop-upvenster in XP Pro. (tegen die tijd was mijn vorige back-up overschreven).

  De paniek sloeg toe en ik probeerde urenlang om het station op elke computer die we hadden te lezen... maar niets, geen stationsletter, alleen een voortdurend brandend lampje van het station. Na heel slecht te hebben geslapen die nacht, vond ik jullie product op internet en was erg blij dat het product eerst uit te proberen was voordat je het moest kopen. Zo kon ik eerst kijken of er iets te herstellen was.

  Volgens de modus Defect volume waren er ongever 4500 bestanden te herstellen en ik betaalde direct, waarna ik toegang kreeg tot de software.

  Nou, 12 uur van voortdurend geklik en schijfactiviteit later werd ongeveer 85% van de laatste twaalf maanden werk hersteld...alleen die bestanden die de laatste paar dagen waren gemaakt leken te zijn verloren.

  Ik kan niets anders zeggen dan: bedankt. Jullie hebben ons op een effectieve manier van de ondergang gered. Het was het geld meer dan waard en ik zal jullie producten altijd aan anderen aanbevelen.

 • "De concurrentie zou mijn computer vergrendelen of laten crashen als ze zouden proberen om dit dolgedraaide station te scannen"
  Ron Shook - Forum Host for Discreet edit* and Incite/Matrox Non-Linear Editors at www.creativecow.net

  Lieve mensen,

  Na het lezen van de aanbevelingen op jullie site, dacht ik dat jullie een creatieve schrijver hadden ingehuurd om de boel op te lichten. Tjonge, wat zat ik ernaast! File Scavenger heeft mijn hachie gered. Ik heb alles geprobeerd om een aantal belangrijke bestanden van een station te halen waarvan Windows aangaf dat die corrupt was. Ook heb ik het station in de vriezer gelegd en het schakeldbord van een identiek station gewijzigd, maar alles zonder resultaat. Het station had nog steeds kuren, maar geen enkel gepruts kon de bestanden redden, ook niet de beschikbare, concurrerende, gelijksoortige of duurder geprijsde gegevensherstelprogramma’s die ik heb gegoogled. De concurrentie zou mijn computer vergrendelen of laten crashen als ze zouden proberen om dit dolgedraaide station te scannen.

  Ik heb de demo gedownload en geïnstalleerd, en omdat de stationsletter nog steeds in Windows aanwezig was maar werd aangeduid als corrupt, heb ik de middelste herstelfunctie uitgevoerd. De computer crashte niet en werd ook niet vergrendeld, en er werden bijna onmiddellijk basisbestanden op het station gevonden. Ik ging een uurtje weg en toen ik terug kwam zag ik dat File Scavenger gereed was om bijna alle 22.000+ bestanden op het station te herstellen. Ik ben nog nooit zo blij geweest en heb nooit zo snel $40 uitgegeven om de licentiesleutel van QueTek aan te schaffen. Voor zover ik weet, ben ik niet één gebruikergegenreerd gegevensbestand van dit station verloren.

  Mijn dank ik groot.Geen enkele dokter had me een medicijn kunnen voorschrijven dat me zo’n opgelucht en tevreden gevoel zou geven als jullie software.

  Ontzettend bedankt.

 • "God zegen Amerika en Quetek-technici......!!!"
  Marc Jones - Verenigd Koninkrijk

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik moet u en al uw softwaretechnici die het Scavenger-programma hebben ontworpen persoonlijk bedanken.

  Ik had pas 2 x Maxtor 120gb-stations gekocht, om deze te verbinden in een Raid-0-configuratie, en om te gebruiken voor de opslag van grote hoeveelheden homevideo's in avi-formaat, met de bedoeling om deze te bewerken en naar een DVD-r te kopiëren.

  Welnu, nadat ik al het harde werk had gedaan en 80gb aan homevideo's had zitten kopiëren, waarvan sommige teruggingen tot 1992, en alle gebeurtenissen van onze zoon vanaf zijn geboorte tot aan zijn tienerjaren had opgenomen, hadden we een probleem.

  Ik heb nog een keer 2 x Maxtor 60gb-stations toegevoegd om Raid 1 (mirror) uit te voeren die mijn pas bewerkte video’s zouden opslaan...

  Het probleem was dat ik bij het fdisken en formatteren van de nieuwe stations feitelijk ben begonnen mijn Raid-0-gegevens te verwijderen!!!
  Ik kon het niet geloven...... ik probeerde de raid-stations opnieuw te bouwen....maar de hele inhoud was onzichtbaar.....!!! Het ergste was nog dat ik geen back-ups had en het was duidelijk dat mijn hele homevideo-collectie was weggevaagd!!! Je kon wel zeggen dat ik totaal gebroken was.

  Ik heb alles geprobeerd, maar het station was gewoon niet zichtbaar en ik dacht dat ik mijn collectie wel kon vergeten. Het ergste was nog dat ik het mijn vrouw moest vertellen!! Oh jee!!!!!

  Ik raakte in paniek en belde met Ontrack-herstel en andere plaatselijke "herstelspecialisten" maar kreeg $5000 als de laagste offerte, alleen omdat "het een Raid-configuratie was, meneer". Ik zat er echt doorheen..

  Ik surfte wat op het internet en zag jullie webpagina’s.... Ik bladerde ze intens door maar dacht dat het een grap was!!! Net zoiets als "koop onze software en plaats een dvd-film op een cd-r zonder verlies aan kwaliteit" !!! Ik dacht echt dat het niet waar was. Maar goed, jullie boden de GRATIS download aan, dus dacht ik dat ik het net zo goed kon proberen.....

  NOU, dat was het beste dat ik ooit kon doen............... na 4 uur...... veel nagelbijten.......was 97% van de 240Gb aan gegevens hersteld!!!!!!! De demo gaf alle te herstellen bestanden aan en vroeg me om een licentiesleutel..... en nu komt het... het hele herstelprogramma heeft me slechts $39 gekost .......JA DAT KLOPT!!!!!! Geen grapjes!! Ik kreeg het direct toegezonden en raad eens....... mijn gegevens zijn hersteld en er is een back-up van gemaakt, wat hopelijk voorkomt dat dit nog eens geeurt..... God zegen Amerika en Quetek-technici......!!! Zonder jullie was ik er nu zeker niet meer geweest... oh ja, ik heb het mijn vrouw nooit verteld!!!

  Nogmaals bedankt...... Marco [Harrogate] Verenigd Koninkrijk